[rosedu-general] Invitatie - IXIA vorbeste despre voice over LTE

Marina Constanda m.constanda at chapter4.ro
Thu Apr 4 15:23:40 EEST 2013


Voice over LTE – date avem, cu vocea cum procedăm? 

 

Tehnologia 4G a primit ovații la scenă deschisă pentru calitatea transferului de date. În același timp, suferă de pe urma neîncrederii dezvoltatorilor de echipamente că ar putea atinge performanțele de voce ale rețelelor 3G. Așa că se lucrează intens la optimizarea redării vocii peste LTE, iar IXIA susține furnizorii de tehnologie pentru teste și validări, astfel încât standardele adecvate să fie disponibile operatorilor cât mai repede cu putință. 

Poți afla mai multe despre ce fac oamenii de la IXIA în contextul voice over LTE sâmbătă, pe 13 aprilie, la ora 13.00, la Sala Palatului, de la Ionel Ghiță, Technical Marketing Engineer la Ixia România. El vine cu detalii despre provocările, magia și tehnologia din spatele testării de rețele de telecomunicații 4G și e pregătit și cu demo-uri interactive de apel inițiat în rețeaua 4G, așa că se anunță o întâlnire interesantă.

Dacă vrei să vii, doar dă la intrarea în Sala Palatului codul de acces IXDEMO 130413, apoi urcă la etajul 1, la Sala A. Ca organizatorii să-ți pună deoparte un loc, confirmă-ne prezența ta la adresa  <mailto:ixro-career at ixiacom.com> ixro-career at ixiacom.com.

 

 

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.rosedu.org/pipermail/rosedu-general/attachments/20130404/c0403140/attachment.html>


More information about the rosedu-general mailing list