[rosedu-project] Premii Workshop Algoritmica + Lista de discutii studenti

Gabriel Voicu gvoicu at rosedu.org
Fri Jul 6 17:31:57 EEST 2012


On Jul 6, 2012, at 5:29 PM, Daniel Baluta wrote:

> 2012/7/6 Gabriel Voicu <voicu_gabriel at ymail.com>:
>> Salut,
>> 
>> Maine vor incepe Workshop-urile de Algoritmica care vor tine pana pe 1 septembrie. in cadrul fiecarui workshop studentii se vor grupa pe echipe si vor incerca timp de 10 minute sa gaseasca cea mai buna solutie la problema oferita de prezentator, dupa care o vor expune in fata clasei.
>> 
>> Pentru a face acest proces mai interesant, ma gandeam ca am putea ca al finalul cursului sa dam cateva tricouri cu ROSEdu studentilor care majoritar au dat cele mai bune solutii (5-10 tricouri) + ceva swag de la Google (daca mai exista asa ceva). Credeti ca e posibil acest lucru?
>> 
>> O alta chestie ar fi faptul ca am vrea sa ii avem pe toti studentii intr-un mailling list. Unde credeti ca e mai OK sa facem acest mailing list? Putem crea o lista pe domeniul ROSEdu, sau fac un Google Group?
> 
> Noi la workshop-ul de kernel development plănuim să facem o listă de
> discuții generică
> pentru subiecte legate de kernel.

Pai acelasi lucru planuiam si noi despre algoritmica, numai ca vroiam sa ma consult cu membrii din asociatie legat de locul unde sa facem lista, pentru ca atunci cand am organizat WebDev-ul s-a considerat ca nu a fost bine ca am facut pe Google Groups.

Gabi


More information about the rosedu-project mailing list